Política de privacidad

1. INFORMACIÓ A L’USUARI

PEDRO SERRANO MASSOT., D’ara endavant RESPONSABLE, és el responsable del tractament

de les dades personals de l’Usuari i l’informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el

disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (GDPR) relatiu a la protecció de

les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals ia la lliure circulació de

aquestes dades, per la qual cosa se li facilita la següent informació del tractament:

Fi del tractament: mantenir una relació comercial amb l’Usuari. Les operacions previstes per

realitzar el tractament són:

Remissió de comunicacions comercials publicitàries per e-mail, fax, SMS, MMS,

comunitats socials o qualsevol altre mitjà electrònic o físic, present o futur, que

possibiliti realitzar comunicacions comercials. Aquestes comunicacions seran realitzades per

el RESPONSABLE i relacionades sobre els seus productes i serveis, o dels seus col·laboradors o

proveïdors amb els que aquest hagi arribat a algun acord de promoció. En aquest cas, els

tercers mai tindran accés a les dades personals.

Realitzar estudis estadístics.

Tramitar encàrrecs de peticions o qualsevol tipus de petició que sigui realitzada per l’usuari a

través de qualsevol de les formes de contacte que es posen a la seva disposició.

Remetre el butlletí de notícies de la pàgina web.

Base jurídica del tractament: consentiment de l’interessat.

Criteris de conservació de les dades: es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per

mantenir la finalitat del tractament i quan ja no sigui necessari per a tal fi, se suprimiran amb mesures

de seguretat adequades per garantir la seudonimización de les dades o la destrucció total dels

mateixos.

Comunicació de les dades: No es comunicaran les dades a tercers, excepte obligació legal.

Drets que assisteixen a l’Usuari:

Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment.

Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o

oposició al seu tractament.

Dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control (agpd.es) si considera que

el tractament no s’ajusta a la normativa vigent.

Dades de contacte per exercir els seus drets:

Adreça postal: PEDRO SERRANO MASSOT C / DAMIÀ HUGUET 5-A 1ºD, 07004 PALMA.

E-mail: INFO@FOODANDSAVE.com

2. CARÀCTER OBLIGATORI O FACULTATIU DE LA INFORMACIÓ FACILITADA PEL

USUARI

Els Usuaris, mitjançant la marcació de les caselles corresponents i entrada de dades en els

camps, marcats amb un asterisc (*) en el formulari de contacte o presentats en formularis de

descàrrega, accepten expressament i de forma lliure i inequívoca, que les seves dades són necessàries per a

atendre la seva petició, per part del prestador, sent voluntària la inclusió de dades en els camps

restants. L’Usuari garanteix que les dades personals facilitades al RESPONSABLE són veraces i

es fa responsable de comunicar qualsevol modificació de les mateixes.

El RESPONSABLE informa i garanteix expressament als usuaris que les seves dades personals no

seran cedides en cap cas a tercers, i que sempre que realitzés algun tipus de cessió de dades

personals, es demanarà prèviament el consentiment exprés, informat i inequívoc per part dels

Usuaris. Totes les dades sol·licitades a través del lloc web són obligatoris, ja que són necessaris

per a la prestació d’un servei òptim a l’usuari. En cas que no siguin facilitades totes les dades,

no garanteix que la informació i serveis facilitats siguin completament ajustats a les seves

necessitats.

3. MESURES DE SEGURETAT

Que de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el

RESPONSABLE està complint amb totes les disposicions de les normatives GDPR per al

tractament de les dades personals de la seva responsabilitat, i manifestament amb els principis

descrits en l’article 5 del GDPR, pels quals són tractats de manera lícita, lleial i transparent en

relació amb l’interessat i adequades, pertinents i limitats al que és necessari en relació amb els fins

per als que són tractats.

El RESPONSABLE garanteix que ha implementat polítiques tècniques i organitzatives apropiades per

aplicar les mesures de seguretat que estableixen el GDPR per tal de protegir els drets i

llibertats dels usuaris i els ha comunicat la informació adequada perquè puguin exercir-los.

Qui som
La direcció de la nostra web és: https://www.foodandsave.com.

Què dades personals recollim i per què els recollim
comentaris
Quan els visitants deixen comentaris a la web, recopilem les dades que es mostren en el formulari de comentaris, així com l’adreça IP del visitant i la cadena d’agents d’usuari del navegador per ajudar a la detecció d’spam.

Una cadena anònima creada a partir de la teva adreça de correu electrònic (també anomenada hash) pot ser proporcionada al servei de Gravatar per veure si l’estàs fent servir. La política de privacitat del servei Gravatar està disponible aquí: https://automattic.com/privacy/. Després de l’aprovació del teu comentari, la imatge del teu perfil és visible per al públic en el context del seu comentari.

mitjans
Si puges imatges al web hauries d’evitar pujar imatges amb dades d’ubicació (GPS EXIF) inclosos. Els visitants de la web poden descarregar i extreure qualsevol dada de localització de les imatges del web.

Formularis de contacte
galetes
Si deixes un comentari al nostre lloc pots triar guardar el teu nom, adreça de correu electrònic i web a galetes. Això és per a la teva comoditat, perquè no hagis de tornar a omplir les teves dades quan deixis un altre comentari. Aquestes galetes tindran una durada d’un any.

Si tens un compte i et connectes a aquest lloc, instal·larem una galeta per determinar si el teu navegador accepta cookies. Aquesta galeta no conté dades personals i s’elimina en tancar el navegador.

Quan inicies sessió, també instal·larem més galetes per guardar la teva informació d’inici de sessió i les teves opcions de visualització de pantalla. Les galetes d’inici de sessió duren dos dies, i les galetes d’opcions de pantalla duren un any. Si selecciones “Recordar-me”, el teu inici de sessió perdurarà durant dues setmanes. Si surts del teu compte, les galetes d’inici de sessió s’eliminaran.

Si edites o publiques un article es guardarà una galeta addicional al teu navegador. Aquesta galeta no inclou dades personals i simplement indica l’ID de l’article que acabes d’editar. Caduca després d’1 dia.

Contingut incrustat d’altres llocs web
Els articles d’aquest lloc poden incloure contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat d’altres web es comporta exactament de la mateixa manera que si el visitant hagués visitat l’altra web.

Aquestes web poden recopilar dades sobre tu, utilitzar cookies, incrustar un seguiment addicional de tercers, i supervisar la teva interacció amb aquest contingut incrustat, inclòs el seguiment del teu interacció amb el contingut incrustat si tens un compte i estàs connectat a aquesta web.

analítica
Amb qui compartim les teves dades
Quant de temps conservem les teves dades
Si deixes un comentari, el comentari i les seves metadades es conserven indefinidament. Això és perquè puguem reconèixer i aprovar comentaris successius automàticament en lloc de mantenir-los en una cua de moderació.

Dels usuaris que es registren a la nostra web (si n’hi ha), també emmagatzemem la informació personal que proporcionen en el seu perfil d’usuari. Tots els usuaris poden veure, editar o eliminar la seva informació personal en qualsevol moment (excepte que no poden canviar el seu nom d’usuari). Els administradors del web també poden veure i editar aquesta informació.

Quins drets tens sobre les dades
Si tens un compte o has deixat comentaris en aquesta web, pots demanar rebre un arxiu d’exportació de les dades personals que tenim sobre tu, incloent qualsevol dada que ens hagis proporcionat. També pots demanar que eliminem qualsevol dada personal que tinguem sobre tu. Això no inclou cap dada que estiguem obligats a conservar amb fins administratius, legals o de seguretat.

On vam enviar les teves dades
Els comentaris dels visitants pot ser que els revisi un servei de detecció automàtica d’spam.